Zorgmanege Prinses Margriet Manege Westerbork

Prinses Margriet Manege >

Mooi bedrag voor ZorgManege

Geplaatst op : 04-12-2017

Mooie opbrengst voor de Zorgmanege Westerbork

Tijdens de vijfde editie van de Open Bedrijven Dag Midden Drenthe bij Koopplein Midden-Drenthe werd € 431,- bijeengebracht voor de Zorgmanege van de Prinses Margriet Manege in Westerbork.

Op het terrein bij Koopplein Midden Drenthe in Beilen, stonden dit jaar maar liefst 31 bedrijven. Net als vorig jaar werden door een aantal ondernemers loten verkocht en prijzen beschikbaar gesteld om geld in te zamelen voor een goed doel.
Dit jaar is het geldbedrag bestemd voor de Zorgmanege in Westerbork.

De prijzen bestonden uit een ingelijst kunstwerk beschikbaar gesteld door Galerie Wildevuur, 2x2 VIPkaarten voor een wedstrijd van FC Groningen, 4 floatsessies van LOFF uit Assen en 5 diverse prijzen beschikbaar gesteld door  Vitalia Beauty & Wellness uit Westerbork. Ook heeft Renate van Dop van Vitalia een aantal bezoekers geëpileerd en handmassages gegeven, de opbrengst hiervan ging ook naar het goede doel.
Het geld werd afgelopen vrijdag overhandigd door Renate van Dop van Vitalia en Hilde Nijwening van Koopplein Midden-Drenthe aan Marijke Galema van de Zorgmanege Westerbork. De Zorgmanege is er erg blij mee en heeft al een idee wat met het geld te gaan doen.

Op de foto van links van naar rechts.

Renate van Dop, Marijke Galema en Hilde Nijwening