Zorgmanege Prinses Margriet Manege Westerbork

Prinses Margriet Manege >

Het Werkhonk

Bij de ZorgManege maken we gebruik van een modern WerkHonk, dat in 2010 is gebouwd. Het is het centrale punt voor de dagbesteding en werkbegeleiding. Deze ruimte is geschikt voor binnenactiviteiten van de zorgboerderij en biedt plaats aan het materiaal voor de verschillende klussen. Er staat een grote tafel en er is een keukenblok, een kastenwand en een kantoorhoek. Over de lengte van het gebouw is een overdekte buitenruimte om paarden te poetsen. Ook beschikken we over een kleine (moes-)tuin en een terras.

Het logeren vindt plaats in de groepsaccommodatie van de Prinses Margriet Manege.

De huiskamer kijkt uit over de binnenmanege aan de ene kant en de buitenmanege aan de andere kant. Ook hier is een terras. De 7 slaapkamers zijn van verschillende grotes. In een weekend slapen, in de regel per kamer,  2 cliënten. Het gehele gebouw is aangepast voor rolstoelgebruikers. Voor ADL hulp zijn er tilliften aanwezig, evansl hoog/laag bedden.
De maaltijden worden bereid in de de ruime keuken waar cliënten kunnen meehelpen.


Wil je je graag aanmelden voor de ZorgManege in Westerbork? Bel dan met 0593-332180 of stuur een e-mail naar info@zorgmanegewesterbork.nl


Het laatste nieuws

Facebook